A Fraditól elküldött Thomas Doll a Bundesligába szerződött

futball
2019 január 27., 18:38
comments 63
Mehmet Yilmaz / Anadolu Agency
photo_camera Mehmet Yilmaz / Anadolu Agency Fotó: Mehmet Yilmaz

Thomas Dollt, a Ferencváros korábbi edzőjét nevezték ki a német élvonalban szereplő Hannover 96 labdarúgócsapatának kispadjára - írja a német DPA hírügynökség nyomán az MTI. 

A Hannover 96 edzőjét, Andre Breitenreitert szűk két év után rúgták ki, egy nappal azt követően, hogy csapata 5-1-re kikapott a bajnokságot toronymagasan vezető Borussia Dortmundtól.  

Doll tavaly augusztusban „közös megegyezéssel” távozott a Ferencváros kispadjáról, miután a szurkolók és a klubvezetés is elégedett volt az eredményeivel. 2013 decembere óta edzette a Fradit, ezalatt egy bajnoki címet szerzett és három Magyar Kupát. Európai szinten nem tudott eredményeket felmutatni. 

A Hannover jelenleg épp csak gólaránnyal előzi meg a Bundesligában utolsó Nürnberg csapatát. 19 meccsen csak 11 pontot szereztek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.