A Fraditól elküldött Thomas Doll a Bundesligába szerződött

Mehmet Yilmaz / Anadolu AgencyFotó: Mehmet Yilmaz

Thomas Dollt, a Ferencváros korábbi edzőjét nevezték ki a német élvonalban szereplő Hannover 96 labdarúgócsapatának kispadjára - írja a német DPA hírügynökség nyomán az MTI. 

A Hannover 96 edzőjét, Andre Breitenreitert szűk két év után rúgták ki, egy nappal azt követően, hogy csapata 5-1-re kikapott a bajnokságot toronymagasan vezető Borussia Dortmundtól.  

Doll tavaly augusztusban „közös megegyezéssel” távozott a Ferencváros kispadjáról, miután a szurkolók és a klubvezetés is elégedett volt az eredményeivel. 2013 decembere óta edzette a Fradit, ezalatt egy bajnoki címet szerzett és három Magyar Kupát. Európai szinten nem tudott eredményeket felmutatni. 

A Hannover jelenleg épp csak gólaránnyal előzi meg a Bundesligában utolsó Nürnberg csapatát. 19 meccsen csak 11 pontot szereztek. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.