Amikor aludni még nem tudsz, de már táncolni sem

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal a hazai kísérleti techno-színtér újhullámát képviselő Juhász Tamás összeállításával. 

Első albuma tavaly jött ki, mostanában pedig rendszeres szereplője minden olyan bulinak, ahol az átlagosnál izgalmasabb elektronikus zenére van kilátás. Zenéit Soundcloudon, minden mást a Facebook-oldalán érdemes követni, ahogy érdemes ránézni a zenéit kiadó EXILES oldalaira is. A következő buli, ahol lehet majd élőben csípni, a PÉNZ x EXILES x Food Not Bombs közös eseménye lesz a Toldiban. 

A legkülönfélébb stílusú dalok között elkalandozó mix mellé kaptunk egy rövid leírást is: 

„Ez a mix a végtelenségig nyújtott afterpartik számrakosgatásából született, amikor aludni még nem tudsz, de már táncolni sem. Hozzon mindenkinek olyan nyugodt reggeleket, mint nekünk szokott.”

Sorozatunknak ez már a sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!