Amikor aludni még nem tudsz, de már táncolni sem

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal a hazai kísérleti techno-színtér újhullámát képviselő Juhász Tamás összeállításával. 

Első albuma tavaly jött ki, mostanában pedig rendszeres szereplője minden olyan bulinak, ahol az átlagosnál izgalmasabb elektronikus zenére van kilátás. Zenéit Soundcloudon, minden mást a Facebook-oldalán érdemes követni, ahogy érdemes ránézni a zenéit kiadó EXILES oldalaira is. A következő buli, ahol lehet majd élőben csípni, a PÉNZ x EXILES x Food Not Bombs közös eseménye lesz a Toldiban. 

A legkülönfélébb stílusú dalok között elkalandozó mix mellé kaptunk egy rövid leírást is: 

„Ez a mix a végtelenségig nyújtott afterpartik számrakosgatásából született, amikor aludni még nem tudsz, de már táncolni sem. Hozzon mindenkinek olyan nyugodt reggeleket, mint nekünk szokott.”

Sorozatunknak ez már a sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!