Milyen időben reménykedhetünk?

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Vasárnap az ország nagy részén a felhők közül hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, viszont északon, északkeleten tartósan felhős, borongós időben lehet részünk, elsősorban északkeleten időnként a hó is szállingózhat – írja az Időkép.

A déli-délkeleti szelet az északi-északkeleti tájakon kívül sokfelé kísérhetik élénk, helyenként erős lökések. Reggelre északon, északkeleten pára, köd képződhet.

Hajnalban -2 és -8, délután -2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet, északon, északkeleten lesz napközben hidegebb az idő.

Front nem várható a térségben. (Időkép)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.