Milyen időben reménykedhetünk?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap az ország nagy részén a felhők közül hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, viszont északon, északkeleten tartósan felhős, borongós időben lehet részünk, elsősorban északkeleten időnként a hó is szállingózhat – írja az Időkép.

A déli-délkeleti szelet az északi-északkeleti tájakon kívül sokfelé kísérhetik élénk, helyenként erős lökések. Reggelre északon, északkeleten pára, köd képződhet.

Hajnalban -2 és -8, délután -2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet, északon, északkeleten lesz napközben hidegebb az idő.

Front nem várható a térségben. (Időkép)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.