Robbanás döntött össze egy házat Hágában, emberek lehetnek a romok alatt

Egyelőre ismeretlen okból összedőlt egy háromszintes ház Hágában. 

A holland RTL szerint a romok több lakót is maguk alá temettek, de pontos számuk egyelőre nem ismert - a holland sajtóban 10-től 20-ig terjedő számokat írnak

Az első beszámolók úgy szólnak, hogy a robbanás leszakította a ház elülső falát, az épület ezt követően omlott össze. 

Meg nem erősített információk szerint gázrobbanás történhetett az épületben, a rendőrség is ezt a lehetőséget vizsgálja, és tartja legvalószínűbbnek. A robbanás több házban is kárt tett, és autók is sérültek. A környező épületeket kiürítették. 


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.