Robbanás döntött össze egy házat Hágában, emberek lehetnek a romok alatt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyelőre ismeretlen okból összedőlt egy háromszintes ház Hágában. 

A holland RTL szerint a romok több lakót is maguk alá temettek, de pontos számuk egyelőre nem ismert - a holland sajtóban 10-től 20-ig terjedő számokat írnak

Az első beszámolók úgy szólnak, hogy a robbanás leszakította a ház elülső falát, az épület ezt követően omlott össze. 

Meg nem erősített információk szerint gázrobbanás történhetett az épületben, a rendőrség is ezt a lehetőséget vizsgálja, és tartja legvalószínűbbnek. A robbanás több házban is kárt tett, és autók is sérültek. A környező épületeket kiürítették. 


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.