Egymilliárdos kormánytámogatással fejlesztik a VOLT fesztivál helyszínét

A pénteki Magyar Közlönyben jelent be meg a kormányhatározat, aminek értelmében

egymilliárd forintos közműfejlesztést hajtanak végre a VOLT Fesztivál területén Sopronban. 

A Lővér kemping szomszédságában lévő, amúgy természetvédelmi területre a föld alatt húzzák ki az áram, víz- és szennyvízrendszert, közölte hétfőn Fodor Tamás polgármester. A Világgazdaság beszámolója szerint a munkának már tavasszal nekilátnak, reményeik szerint az építkezéssel már az idei VOLT fesztiválra végeznek. Bár a kormányhatározat nem említi, de Fodor szerint nemcsak a fesztivált ajándékozza meg a kormányzat,

hanem a mögötte lévő Gida-patak lakópark és Harka ivóvízellátást és szennyvízelvezetését is szolgálja az új rendszer a jövőben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.