Először osztottak nemi esélyegyenlőségi díjakat az Egyesült Arab Emírségekben, mindet férfiak nyerték

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Mohamed bin Rasid al-Maktum sejk a nemi esélyegyenlőségi díj kitüntetettjeivel.Fotó: Dubai Media Office

A modern idők, a vallási hagyományaihoz ragaszkodó konzervatív muszlim közösség progressziójának jeleként is értékelhetnénk, hogy a történelem során először nemi esélyegyenlőségi díjakat osztottak az Egyesült Arab Emírségekben. A tradíciókat azért nehéz lehet leküzdeni, legalábbis az esélyegyenlőségi díj mindegyik nyertese férfi lett. Férfi vihette haza "a nemek esélyegyenlőségét leginkább támogató kormányzati entitás", a "nemek esélyegyenlőségét leginkább támogató szövetségi hatóság" és a "legjobb esélyegyenlőségi kezdeményezés" díját is.

Ahogy egy férfi nyerte el az esélyegyenlőséget leginkább támogató személyiség díját is.

"Hűha, hát valóban sikerült telibe találni a sokszínűséget, az egyik díjazott például szürkébe öltözött" - kommentálták a történteket az éles nyelvű twitterezők. (Via The Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.