Kedvezményes áron kapott lakást a budai Várban Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg

2019 január 28., hétfő 6:21
274

Miközben piaci áron akár havi 890 ezer forintot is elkérnek a Várban, az Országház utcában egy 133 négyzetméteres lakásért, Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, Lázár János vadásztársa kedvezményesen, mindössze havi 71 ezer forintért bérelhet ugyanitt egy 117 négyzetméteres önkormányzati lakást egy felújított műemléképületben, derítette ki a 24.hu.

Mint írják, ennyi pénzért piaci alapon egyetlen lakást sem kínálnak bérlésre, nemhogy a Várban, hanem az I. kerület egészében sem. Ennyiért kutakodásaik alapján nem a Várban, hanem a XV. kerületben, Budapest határában lehetne bérelni egy 15-20 négyzetméteres, egyszobás lakást.

Mihály főherceg neve nem szerepel a kaputelefonon, de a 24.hu megkeresésére elismerte, hogy a bérleti szerződés az ő nevére szól. 2015 óta lakik a várnegyedben, az ingatlant lakásként használja, ez a lakcíme is. Arra nem válaszolt, hogy hogyan nyerte el a kedvezményes lakásbérlet lehetőségét.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt