Kétnapos csúcstalálkozót tartanak a V4-nek Jeruzsálemben

POLITIKA
2019 január 28., 17:03
comments 190

Február 18-19-én kétnapos csúcstalálkozót tart a Csehországot, Lengyelországot, Magyarországot és Szlovákiát tömörítő a Visegrádi Négyek Jeruzsálemben, írja az Index. Most először találkoznak a régiós országok vezetői Európán kívül. Benjamin Netanjahu kormányfővel Orbán jó kapcsolatot ápol, tavalyelőtt az izraeli miniszterelnök részt is vett a budapesti V4-es találkozón. A lap úgy tudja, hogy a mostani meghívás konkrétumait a brazil szélsőjobboldali elnök, Jair Bolsonaro január eleji beiktatásán egyeztette a két kormányfő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.