Mától lehet szavazni az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztáson

politika
2019 január 28., 05:26
comments 222

Hétfőtől péntekig lehet szavazni az ellenzék budapesti főpolgármesterjelölt-választásán. Első körben két jelölt, Horváth Csaba és Karácsony Gergely között lehet választani most, hogy mindkettejüknek sikerült összegyűjteni az induláshoz szükséges kétezer ajánlást.

Szavazni az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Szolidaritás irodái mellett Budapest több pontján, köztéri sátrakban, illetve online is lehet. Minderről részletesen itt olvashatnak. (Via Infostart)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.