Mészáros tokaji ötcsillagos hotelja 325 milliós támogatást kapott a Turisztikai Ügynökségtől

politika
2019 január 28., 14:30

A Napi.hu megtalálta a Magyar Turisztikai Ügynökség által indított 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési program nyerteseinek listáját. Innen tudni, hogy a Mészáros Lőrinc-féle Mészáros Gasztro Kft. tulajdonában lévő vállalkozás 325 millió forintot kapott a Tokaj-Hegyalján működő

ötcsillagos Andrássy Rezidencia Wine és Spa fejlesztésére.

De jól járt még a Tállai András testvérének tulajdonában lévő EU-Invest Ingatlanforgalmazó Kft. is: 60 milliót nyertek a mezőkövesdi Ametyst panzió fejlesztésére.

A Turisztikai Ügynökség nem az átláthatóság híve: a 444 több hete próbálja a tavalyi támogatási szerződéseket kikérni, leveleinket válaszra sem méltatták.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.