Ónoseső-riadó van, óvatosan az utakon

Jó reggelt kívánok, az ország legészaknyugatibb járásaiban, Komárom-Esztergom, Nógrád és Fejér megyék egészében, Veszprém megye keleti felében, Heves északi, BAZ déli járásaiban, illetve Pest megye legdélkeletibb csücskét leszámítva az egész megyében ónos eső miatt riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Fejérben, Komárom keleti részén és Pest megyében másodfokú a riasztás.

A radarkép alapján az esőfelhők éppen kúsznak be a riasztási terület fölé. Ez egy, az Északi-tenger felett örvénylő ciklon mentén kialakult peremciklon felhőzete, ez nagy nedvességtartalmú légtömeget szállít a Kárpát-medence fölé. Ergo, sokfelé várható csapadék, Keleten főleg eső, másfele ónos eső, havas eső, fagyott eső várható.

Délelőtt fagypont körül alakulnak a hőmérsékletek, délután az ország délkeleti csücskében akár 5-6 fok is lehet, a középső sávban 2-3, északon 0-1 fok várható. Éjszaka mérsékelt lehűlés lesz, mínusz 3-4 fokig hűl majd a levegő.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.