Ónoseső-riadó van, óvatosan az utakon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, az ország legészaknyugatibb járásaiban, Komárom-Esztergom, Nógrád és Fejér megyék egészében, Veszprém megye keleti felében, Heves északi, BAZ déli járásaiban, illetve Pest megye legdélkeletibb csücskét leszámítva az egész megyében ónos eső miatt riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Fejérben, Komárom keleti részén és Pest megyében másodfokú a riasztás.

A radarkép alapján az esőfelhők éppen kúsznak be a riasztási terület fölé. Ez egy, az Északi-tenger felett örvénylő ciklon mentén kialakult peremciklon felhőzete, ez nagy nedvességtartalmú légtömeget szállít a Kárpát-medence fölé. Ergo, sokfelé várható csapadék, Keleten főleg eső, másfele ónos eső, havas eső, fagyott eső várható.

Délelőtt fagypont körül alakulnak a hőmérsékletek, délután az ország délkeleti csücskében akár 5-6 fok is lehet, a középső sávban 2-3, északon 0-1 fok várható. Éjszaka mérsékelt lehűlés lesz, mínusz 3-4 fokig hűl majd a levegő.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.