Szombathelyen 6500 lakásban leállt a távfűtés

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kilyukadt a Vizöntő utcai kazánházban egy távvezeték, ezért átmenetileg fűtés nélkül maradt 6500 lakás és 170 közületi fogyasztó Szombathelyen. Szünetel a távhőszolgáltatás az Oladi lakótelepen, a Derkovits városrészben, valamint a Pargvári, a Petőfi, a Szabolcs Zoltán és a Kiskar utcában.

Kocsis Tóth Ildikó, a Szombathelyi Távhőszolgáltató sajtóreferense szerint munkatársaik már lokalizálták a hibát és feltárták a kilyukadt vezetékrészt, de a hiba elhárítása még órákig tarthat. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.