Tessék: Dánia is határkerítést épít

Határkerítés építésébe fogott Dánia is, írja a BBC. A Németországgal közös, hetven kilométer hosszú határszakaszon nagy erőkkel indult meg a munka a napokban. 

"Mindenáron meg kell akadályozni a sertéspestis Dániába jutását,"

indokolta a beruházást Jakob Ellemann-Jensen, a környezetvédelmi és élelmiszerügyi miniszter. A BBC szerint nemrég találtak két sertéspestissel fertőzött, elhullott vaddisznót Belgiumban. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.