Donald Trump felszólította a globális felmelegedést, hogy térjen vissza

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hogy Donald Trump érdekes dolgokat ír a Twitterén, nem hír. De azért az, hogy a világ legnagyobb nukleáris arzenáljának ura ellentmondást nem tűrő hangon felszólítja a globális felmelegedést, az mégiscsak aggodalomra ad okot. Az amerikai elnök hétfő éjjel közölte 58 millió követőjével, hogy

"A gyönyörű Közép-Nyugaton a szél miatt akár -50 fokosnak is tűnhet a hideg, aminél hidegebbet nem is mértek soha. A következő napokban még hidegebb lehet. Percekig sem lehet kibírni a szabadban. Mi a fene történik a globális felmelegedéssel? Gyere vissza gyorsan, nagy szükségünk van rád!"

Vajon mit válaszol erre a globális felmelegedés? Fülét-farkát behúzva behódol Trumpnak? Vagy nyílt háborúba kezd?

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.