Donald Trump felszólította a globális felmelegedést, hogy térjen vissza

külföld
2019 január 29., 07:59
comments 407

Hogy Donald Trump érdekes dolgokat ír a Twitterén, nem hír. De azért az, hogy a világ legnagyobb nukleáris arzenáljának ura ellentmondást nem tűrő hangon felszólítja a globális felmelegedést, az mégiscsak aggodalomra ad okot. Az amerikai elnök hétfő éjjel közölte 58 millió követőjével, hogy

link Forrás

"A gyönyörű Közép-Nyugaton a szél miatt akár -50 fokosnak is tűnhet a hideg, aminél hidegebbet nem is mértek soha. A következő napokban még hidegebb lehet. Percekig sem lehet kibírni a szabadban. Mi a fene történik a globális felmelegedéssel? Gyere vissza gyorsan, nagy szükségünk van rád!"

Vajon mit válaszol erre a globális felmelegedés? Fülét-farkát behúzva behódol Trumpnak? Vagy nyílt háborúba kezd?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.