Hol bujkált eddig Magyarország legkáprázatosabb tévéstúdiója?

Még csak január van, de az év tévéstúdiója díjnak már megvan az idei nyertese. 

Ha a fideszes országgyűlési képviselő, Witzmann Mihály nem posztolja ki a vele készült beszélgetést a Facebookra, soha nem találtam volna rá a Szárszó TV-re. 

Márpedig ennél lenyűgőzőbb, minden részletében kidolgozott stúdióbelső nincs 2019-ban Magyarországon, de nem túlzás Európát vagy a világot emlegetni. 

Minden sarokban ott van a gondos odafigyelés. A szilveszteri hangulatot felidéző üres pezsgősüvegek, amik simán vezetnek át a háromszínű falat ellepő farsangi kellékek világába, a precízen beállított terítő az asztalon, a kandalló, előtte a díszek, a bőrfotelek.

A Szárszó TV-ről azt sikerült megtudnom, hogy „a működtetésének alapvető célja a helyi lakosság tájékoztatása, településünk sokszínűségének bemutatása. Minden hónap 2. és 4. hétfőjén este 19 órától élő magazinműsorral jelentkezünk. Mindegyik adást háromszor ismételjük.” Ezeket nemcsak a szerencsés szárszóak láthatják, kis csúszással a Youtube-on bárki számára követhetők. 

Az is érdemes tudni, hogy „A fizetett stúdióvezető mellett 12 fő vesz részt társadalmi munkában az adások előkészítésében és lebonyolításában”.

Ilyen miliőhöz nem is illene a keménykedés, a beszélgetés hibátlanul simul a látványba. A majdnem tízperces interjút szinte végigbeszéli Witzmann, aki - ismerjük el - némileg rutinosabbnak tűnik a riporternél, Dancsecs Kláránál. Dancsecs Klára nemcsak a műsort, de a helyi művelődési házat is vezeti. Lobbizott is a műsorban a bővítésért. 

Alig egy hónapja a Szárszó TV karácsonyi stúdiója így nézett ki: 

Tuti, hogy már törik a fejüket a húsvéton. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.