Hol bujkált eddig Magyarország legkáprázatosabb tévéstúdiója?

2019 január 29., kedd 20:19
128

Még csak január van, de az év tévéstúdiója díjnak már megvan az idei nyertese. 

Ha a fideszes országgyűlési képviselő, Witzmann Mihály nem posztolja ki a vele készült beszélgetést a Facebookra, soha nem találtam volna rá a Szárszó TV-re. 

Márpedig ennél lenyűgőzőbb, minden részletében kidolgozott stúdióbelső nincs 2019-ban Magyarországon, de nem túlzás Európát vagy a világot emlegetni. 

Minden sarokban ott van a gondos odafigyelés. A szilveszteri hangulatot felidéző üres pezsgősüvegek, amik simán vezetnek át a háromszínű falat ellepő farsangi kellékek világába, a precízen beállított terítő az asztalon, a kandalló, előtte a díszek, a bőrfotelek.

A Szárszó TV-ről azt sikerült megtudnom, hogy „a működtetésének alapvető célja a helyi lakosság tájékoztatása, településünk sokszínűségének bemutatása. Minden hónap 2. és 4. hétfőjén este 19 órától élő magazinműsorral jelentkezünk. Mindegyik adást háromszor ismételjük.” Ezeket nemcsak a szerencsés szárszóak láthatják, kis csúszással a Youtube-on bárki számára követhetők. 

Az is érdemes tudni, hogy „A fizetett stúdióvezető mellett 12 fő vesz részt társadalmi munkában az adások előkészítésében és lebonyolításában”.

Ilyen miliőhöz nem is illene a keménykedés, a beszélgetés hibátlanul simul a látványba. A majdnem tízperces interjút szinte végigbeszéli Witzmann, aki - ismerjük el - némileg rutinosabbnak tűnik a riporternél, Dancsecs Kláránál. Dancsecs Klára nemcsak a műsort, de a helyi művelődési házat is vezeti. Lobbizott is a műsorban a bővítésért. 

Alig egy hónapja a Szárszó TV karácsonyi stúdiója így nézett ki: 

Tuti, hogy már törik a fejüket a húsvéton. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt