Megölte a főbérlőt, rágyújtotta a lakást

bűnügy
2019 január 29., 07:29
comments 112

Január 28-án délután érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy füstöl egy lakás Budapest VII. kerületében, az István utcában. A kiérkező tűzoltók az oltási munkálatok közben egy elszenesedett holttestet találtak, valamint a lakás több helyiségében vérre lettek figyelmesek.

A rendőrök mindössze 20 perccel később el is fogták a feltételezett elkövetőt, a 27 éves sátoraljaújhelyi B. János Norbertet, aki a gyanú szerint a lakásban megszúrta a 49 éves főbérlőjét, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét vesztette.

B. János Norbertet emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.