Nem boldogult a matekleckével, felhívta a 911-et

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az amerikai AP hírügynökség számolt be arról, hogy az indianai Lafayette város rendőrségén meglehetősen meglepődött a diszpécser, amikor befutott egy 911-es segélyhívószámra indított hívás: egy fiatal fiú kért segítséget, mert rossz napja volt az iskolában.

Mint kiderült, a srác rengeteg házi feladatot kapott, és a diszpécsernek azt is elárulta, hogy nem boldogul a törtekkel. A rendőrség által megosztott hangfelvételből kiderül az is, hogy a diszpécser, Antonia Bundy segített megoldani a feladványt: háromnegyedet és egynegyedet összeadni, és a fiú végül magától jött rá a megoldásra. 

A gyerek a végén még elnézést is kért azért, hogy problémájával a 911-et hívta, a rendőrség pedig figyelmeztetett mindenkit, hogy házi feladatban jelentkező problémákért ne őket hívják. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.