Nem boldogult a matekleckével, felhívta a 911-et

Az amerikai AP hírügynökség számolt be arról, hogy az indianai Lafayette város rendőrségén meglehetősen meglepődött a diszpécser, amikor befutott egy 911-es segélyhívószámra indított hívás: egy fiatal fiú kért segítséget, mert rossz napja volt az iskolában.

Mint kiderült, a srác rengeteg házi feladatot kapott, és a diszpécsernek azt is elárulta, hogy nem boldogul a törtekkel. A rendőrség által megosztott hangfelvételből kiderül az is, hogy a diszpécser, Antonia Bundy segített megoldani a feladványt: háromnegyedet és egynegyedet összeadni, és a fiú végül magától jött rá a megoldásra. 

A gyerek a végén még elnézést is kért azért, hogy problémájával a 911-et hívta, a rendőrség pedig figyelmeztetett mindenkit, hogy házi feladatban jelentkező problémákért ne őket hívják. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.