Alig 40 centi széles lett a járda a felújított Reáltanoda utcában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Sem a gyalogosokra, sem a kerékpárosokra, kizárólag az autósokra volt tekintettel az V. kerület „A Jövő Városa” fejlesztési program III. ütemében, számol be a döbbenetről a Közlekedő Tömeg Facebook-oldala. Bár korábban javaslatokat is tettek az Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.-nek, semmit sem fogadtak meg belőle, de még a jogszabályban előreírt minimum 1,5 méteres járdaszélességet sem sikerült összehozni. A felújított Reáltanoda utcában az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár épülete előtt a kihelyezett oszlopnak hála

"az egyébként is kevesebb mint 1 méter széles járda szabad szélessége egy szakaszon 43 centiméterre csökkent."

A blog megjegyzi: egy 43 centiméter széles járdán egy babakocsit sem lehet végig tolni, 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.