Láttam valakit, pedig nincs is csütörtök

Szóval ma reggel a 2-es metrón igyekeztem be kis késéssel az irodába, viszont véletlen tovább mentem és egészen hirtelen a Batthyány téren találtam magam. Ohh hát csodás, visszamorcogtam szépen a peronra.... Itt sok körülmény hatására nagyon erőteljesen azt éreztem, hogy ez NEM AZ A REGGEL. 

Azután végre metró Kossuth tér, mozgólépcső és akkor érzem, hogy valaki indokolatlanul az aurámban van, hátranézek és egy kedves fiú volt kis tavaszi szünettel a fogai között és azt mondta, hogy idézem " a néni mögöttem nagyon pushy" értitek?! Azt a szót használt, hogy PUSHY. Majd jött vmi kis kontra, hogy hát a nénik veszélyesek. ÉS ENNYI. felértük, kis mosoly, majd én elkezdtem várni a 2-es villamost a Jászai M. tér fele és ennyi. ennyi volt. 

Szóval ha olvas 444-et csak szeretném, hogy tudja, hogy kellemetlen reggelemből kellemes lett. Köszi pushy néni, köszi kedves fiú. 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.   

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.