Láttam valakit, pedig nincs is csütörtök

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szóval ma reggel a 2-es metrón igyekeztem be kis késéssel az irodába, viszont véletlen tovább mentem és egészen hirtelen a Batthyány téren találtam magam. Ohh hát csodás, visszamorcogtam szépen a peronra.... Itt sok körülmény hatására nagyon erőteljesen azt éreztem, hogy ez NEM AZ A REGGEL. 

Azután végre metró Kossuth tér, mozgólépcső és akkor érzem, hogy valaki indokolatlanul az aurámban van, hátranézek és egy kedves fiú volt kis tavaszi szünettel a fogai között és azt mondta, hogy idézem " a néni mögöttem nagyon pushy" értitek?! Azt a szót használt, hogy PUSHY. Majd jött vmi kis kontra, hogy hát a nénik veszélyesek. ÉS ENNYI. felértük, kis mosoly, majd én elkezdtem várni a 2-es villamost a Jászai M. tér fele és ennyi. ennyi volt. 

Szóval ha olvas 444-et csak szeretném, hogy tudja, hogy kellemetlen reggelemből kellemes lett. Köszi pushy néni, köszi kedves fiú. 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.   

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.