Láttam valakit, pedig nincs is csütörtök

életmód
2019 január 30., 10:55
comments 123

Szóval ma reggel a 2-es metrón igyekeztem be kis késéssel az irodába, viszont véletlen tovább mentem és egészen hirtelen a Batthyány téren találtam magam. Ohh hát csodás, visszamorcogtam szépen a peronra.... Itt sok körülmény hatására nagyon erőteljesen azt éreztem, hogy ez NEM AZ A REGGEL.

Azután végre metró Kossuth tér, mozgólépcső és akkor érzem, hogy valaki indokolatlanul az aurámban van, hátranézek és egy kedves fiú volt kis tavaszi szünettel a fogai között és azt mondta, hogy idézem " a néni mögöttem nagyon pushy" értitek?! Azt a szót használt, hogy PUSHY. Majd jött vmi kis kontra, hogy hát a nénik veszélyesek. ÉS ENNYI. felértük, kis mosoly, majd én elkezdtem várni a 2-es villamost a Jászai M. tér fele és ennyi. ennyi volt.

Szóval ha olvas 444-et csak szeretném, hogy tudja, hogy kellemetlen reggelemből kellemes lett. Köszi pushy néni, köszi kedves fiú.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.