Már vége, de a reklámpénzek kipörgetése miatt mégis júniusig tart az első világháborús emlékév

2019 január 30., szerda 9:33
123

Váratlan helyről, a Közbeszerzési Értesítő szerdai számában megjelent szerződés módosításról szóló hirdetményből derült ki, hogy 

bár vége, igazából még tart az első világháború befejezésének 100 éves centenáriumát ünneplő emlékév.

1918 és 2018, meg még egy fél év: mivel programokért felelős Schmidt Mária vezette Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak nem sikerült elkölteni a média és kommunikációs szolgáltatásokra korábban előirányzott félmilliárd forintot, gyorsan szerződést módosított, aminek értelmében a centenárium 2019. júniusáig tart. A hirdetményben nem is indokolták mással:

"a szerződés keretösszege még nem merült ki, és a megrendelőnek változatlanul fennáll az igénye a szerződésben foglalt média és kommunikációs szolgáltatásokra".

Azt nem tudni, hogy az 500 milliós keretből még mennyi áll rendelkezésre, de kiváló feladat lesz a már lezárult emlékév apropóján elverni a forintokat a Balásy Gyula-érdekeltségébe tartozó New Land és Lounger Design kreatívkonglomerátumoknál. (via Mfor.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt