VV Aurelio ismét beköltözik: villa helyett börtönbe

Börtönbe mehet a ValóVilág 6 nyertese, Aurelio, tudta meg a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, hogy letöltendő börtönt kért az ügyészség a férfire, miután tavaly egy korábban kiszabott börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követtet újabb bűncselekményt. A Blikk szerint egy kocsmában lopták meg VVAureliót, miután a helyszínen kinyomozta az ügyet, a tettest két barátjával fogta és felfegyverkezve autójukba tették, majd elrabolták. 

A Blikk szerint bár VVAurelio és két "segítője" is szabadlábon védekezhet jelenleg, mindannyiukkal szemben letöltendő börtönt kért az ügyészség. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.