Illegális valutaváltókat csíptek fülön Nagykanizsán

A zalai rendőrök egy 56 éves és egy 62 éves helyi férfit értek tetten Nagykanizsán - közölte a Police.hu.

A nyomozók 2019. január 29-én 10 órakor érték tetten azt a két helyi férfit Nagykanizsán, az egyik áruház bejáratánál, akik feltehetően több éve folytattak illegális valutaváltási tevékenységet. A rendőrök mindkét férfi ruháját és kocsijaikat átvizsgálták, ezekből több tízmillió forint és külföldi valuta került elő, amit lefoglaltak. A rendőrök a férfiakat elfogták és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az 56 éves L. János és a 62 éves H. Imre ellen jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A két gyanúsított szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.