Kijavították Ariana Grande elrontott japán tetoválását

külföld
2019 január 31., 12:44
comments 122

Szerdán, ahogy sok más lap, úgy mi is megírtuk, hogy az énekesnővel az a nagyon klasszikus fiaskó esett meg, amit a legtöbb normális ember csak városi legendákból és idiótákat gyűjtő viccoldalakról ismer: tévedésből totális hülyeséget tetováltatott magára. Grande új slágere, a 7 Rings tiszteletére szerette volna magára tetováltatni a kifejezést japánul, ez sajnos nem jött össze. A kifejezés egyébként nem volt értelmetlen, azt jelentette: kis faszéngrill. Ezen érthető módon elég sokan igen kiválóan szórakoztak, de úgy tűnik, sikerült orvosolni a problémát, Grande ugyanis kiposztolt egy instastoryt, amiben a már javított verzió látható.

Kis faszéngrill!
photo_camera Kis faszéngrill! Fotó: Ariana Grande/Ariana Japan
photo_camera Fotó: Ariana Grande Instagram

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.