PET-palackot dobott egy sofőr fejéhez egy szlovák férfi

Valószínűleg vezetési stílusa miatt haragudott meg egy magyar sofőrre egy 27 éves szlovák férfi, aki még tavaly júliusban, utasként tartott a Balaton felé. A Police.hu híre szerint a férfi hátul, jobb oldalon ült. Nem sokkal dél után, a 8-as számú főúton, Veszprém határában, egy kereszteződéséhez közeledve a sofőr besorolt a balra kanyarodó sávba és ott a jelzőlámpa tilos jelzésére megállt.

Eközben a 27 éves szlovák állampolgár a gépkocsi jobb hátsó ajtajának ablakán kihajolt és minden előzmény nélkül egy másfél literes, folyadékot tartalmazó műanyag palackkal arcon ütötte a mellette lévő sávban, azonos irányban, lehúzott ablakkal közlekedő másik autó vezetőjét, majd a palackot a másik jármű utasterébe hajította. A megtámadott sofőr hirtelen fékezésre kényszerült, valamint az ütés következtében könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

A férfival szemben közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.