PET-palackot dobott egy sofőr fejéhez egy szlovák férfi

bűnügy
2019 január 31., 09:23

Valószínűleg vezetési stílusa miatt haragudott meg egy magyar sofőrre egy 27 éves szlovák férfi, aki még tavaly júliusban, utasként tartott a Balaton felé. A Police.hu híre szerint a férfi hátul, jobb oldalon ült. Nem sokkal dél után, a 8-as számú főúton, Veszprém határában, egy kereszteződéséhez közeledve a sofőr besorolt a balra kanyarodó sávba és ott a jelzőlámpa tilos jelzésére megállt.

Eközben a 27 éves szlovák állampolgár a gépkocsi jobb hátsó ajtajának ablakán kihajolt és minden előzmény nélkül egy másfél literes, folyadékot tartalmazó műanyag palackkal arcon ütötte a mellette lévő sávban, azonos irányban, lehúzott ablakkal közlekedő másik autó vezetőjét, majd a palackot a másik jármű utasterébe hajította. A megtámadott sofőr hirtelen fékezésre kényszerült, valamint az ütés következtében könnyű sérülést szenvedett.

photo_camera Fotó: Police.hu

A férfival szemben közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.