PET-palackot dobott egy sofőr fejéhez egy szlovák férfi

2019 január 31., csütörtök 9:23
50

Valószínűleg vezetési stílusa miatt haragudott meg egy magyar sofőrre egy 27 éves szlovák férfi, aki még tavaly júliusban, utasként tartott a Balaton felé. A Police.hu híre szerint a férfi hátul, jobb oldalon ült. Nem sokkal dél után, a 8-as számú főúton, Veszprém határában, egy kereszteződéséhez közeledve a sofőr besorolt a balra kanyarodó sávba és ott a jelzőlámpa tilos jelzésére megállt.

Eközben a 27 éves szlovák állampolgár a gépkocsi jobb hátsó ajtajának ablakán kihajolt és minden előzmény nélkül egy másfél literes, folyadékot tartalmazó műanyag palackkal arcon ütötte a mellette lévő sávban, azonos irányban, lehúzott ablakkal közlekedő másik autó vezetőjét, majd a palackot a másik jármű utasterébe hajította. A megtámadott sofőr hirtelen fékezésre kényszerült, valamint az ütés következtében könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

A férfival szemben közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt