Thürmer Gyula: Az egy jó dolog, hogy Magyarországon nincsenek migránsok

„Rohanunk a háborúba. És hogy ha valami nem történik, ha mi valamit nem teszünk, akkor bele is fogunk rohanni” 

- Thürmer Gyula a Hír Tv szerda esti adásában beszélt arról, hogy a Munkáspárt legnagyobb álma, hogy békét hozzon az embereknek, és ha valami most fenyegeti az emberek békéjét, azok bizony a migránsok. 

A Munkáspárt elnöke meglehetősen zavaros okfejtésének - ha jól értem - az a lényege, hogy a bevándorlók elveszik a magyarok elől a munkát. „Az egy jó dolog, hogy Magyarországon nincsenek migránsok, nincsenek bevándorlók” - mondta Thürmer, de hozzátette, mivel mindenkinek van televíziója, sőt, vannak olyanok, akik már külföldön is jártak, azért tudható, hogy a bevándorlás nem gazdagítja a társadalmat, inkább csak problémát okoz. Ezek közül az egyik, hogy a bevándorlók lenyomják a munkabéreket. 

A súlyos magyarországi munkaerőhiányra Thürmer nem tért ki, de arra igen, hogy nem szép dolog Brüsszelben magyar képviselőként rosszat mondani Magyarországra vagy a magyar kormányra, és mivel ő gyakran jár Kínába, tudja, hogy egy kínai például sosem csinálna ilyet. Általában a baloldalról sincs túl jó véleménye, szerinte azok, aki baloldalinak mondják magukat, valójában nem a szegényekért, nem a dolgozókért és nem a népért küzdenek. Továbbá: az Európai Unióban baj van, a gazdag liberálisok akarnak irányítani mindent.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.