Thürmer Gyula: Az egy jó dolog, hogy Magyarországon nincsenek migránsok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Rohanunk a háborúba. És hogy ha valami nem történik, ha mi valamit nem teszünk, akkor bele is fogunk rohanni” 

- Thürmer Gyula a Hír Tv szerda esti adásában beszélt arról, hogy a Munkáspárt legnagyobb álma, hogy békét hozzon az embereknek, és ha valami most fenyegeti az emberek békéjét, azok bizony a migránsok. 

A Munkáspárt elnöke meglehetősen zavaros okfejtésének - ha jól értem - az a lényege, hogy a bevándorlók elveszik a magyarok elől a munkát. „Az egy jó dolog, hogy Magyarországon nincsenek migránsok, nincsenek bevándorlók” - mondta Thürmer, de hozzátette, mivel mindenkinek van televíziója, sőt, vannak olyanok, akik már külföldön is jártak, azért tudható, hogy a bevándorlás nem gazdagítja a társadalmat, inkább csak problémát okoz. Ezek közül az egyik, hogy a bevándorlók lenyomják a munkabéreket. 

A súlyos magyarországi munkaerőhiányra Thürmer nem tért ki, de arra igen, hogy nem szép dolog Brüsszelben magyar képviselőként rosszat mondani Magyarországra vagy a magyar kormányra, és mivel ő gyakran jár Kínába, tudja, hogy egy kínai például sosem csinálna ilyet. Általában a baloldalról sincs túl jó véleménye, szerinte azok, aki baloldalinak mondják magukat, valójában nem a szegényekért, nem a dolgozókért és nem a népért küzdenek. Továbbá: az Európai Unióban baj van, a gazdag liberálisok akarnak irányítani mindent.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.