Tihanyi Tóth Csaba egy lakás árát játszotta el szerencsejáték-függőként

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tihanyi Tóth Csaba, aki a Barátok közt című sorozatban Novák Lacit alakítja, a Fókusznak mesélt arról, hogy két évtizede szenvedélybetegség gyötörte:

„Bekerültem egy szörnyű lavinába, amiből nagyon nehéz kimászni. Az életemnek egy része arról szólt – miközben gyakoroltam a szakmámat, a színészetet –, hogy a jövedelmemet mindig megpróbáltam föltenni a pókergépre. Amikor eljut oda az ember, hogy teljesen mindegy, hogy nyer vagy veszít, mert a játékszenvedély az adrenalinnak a játéka, akkor van már nagyon nagy baj.”

A színész azt mondta, évekig nem tudott leállni, a függőségét a barátai és családja elől is titkolta, hiszen szégyellte, hogy egy lakás árát eljátszotta.

És hogy mi volt az, ami kihúzta a mélypontról? Egy nagy nyeremény!

Közel 500 ezer forintot nyert a kilencvenes évek végén. „Akkora pénz volt, hogy gyakorlatilag egy vadonatúj életet tudtam kezdeni abban az értelemben, hogy megszűnt a szerencsejátékhoz való vonzódásom” – mesélte.

A pénzből megvette az első autóját és beindította a vándortársulatát, ami máig működik. (Fókusz)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.