Tihanyi Tóth Csaba egy lakás árát játszotta el szerencsejáték-függőként

Tihanyi Tóth Csaba, aki a Barátok közt című sorozatban Novák Lacit alakítja, a Fókusznak mesélt arról, hogy két évtizede szenvedélybetegség gyötörte:

„Bekerültem egy szörnyű lavinába, amiből nagyon nehéz kimászni. Az életemnek egy része arról szólt – miközben gyakoroltam a szakmámat, a színészetet –, hogy a jövedelmemet mindig megpróbáltam föltenni a pókergépre. Amikor eljut oda az ember, hogy teljesen mindegy, hogy nyer vagy veszít, mert a játékszenvedély az adrenalinnak a játéka, akkor van már nagyon nagy baj.”

A színész azt mondta, évekig nem tudott leállni, a függőségét a barátai és családja elől is titkolta, hiszen szégyellte, hogy egy lakás árát eljátszotta.

És hogy mi volt az, ami kihúzta a mélypontról? Egy nagy nyeremény!

Közel 500 ezer forintot nyert a kilencvenes évek végén. „Akkora pénz volt, hogy gyakorlatilag egy vadonatúj életet tudtam kezdeni abban az értelemben, hogy megszűnt a szerencsejátékhoz való vonzódásom” – mesélte.

A pénzből megvette az első autóját és beindította a vándortársulatát, ami máig működik. (Fókusz)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.