A biztonsági kamera felvette 2018 legviccesebb biztosítási csalását

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Letartóztatott a rendőrség egy 57 éves New Jersey-beli férfit, akit még tavaly ért munkahelyi baleset Woodbridge városában, de csak idén derült ki, hogy pontosan milyen körülmények között.

A hivatalos, a biztosítónak is előadott verzió szerint Alexander Goldinsky elcsúszott a munkahelye teakonyhájában, mert valamelyik munkatársa nem takarította fel a jégkockaautomata előtt a padlóra hullajtott jeget. A férfit a padlón fekve találták meg a kollégái.

Később azonban előkerült az alant látható biztonságikamerás videó arról, hogy mi is történt valójában:

(via NYP)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.