Mészáros Lőrinc építőcége 3,2 milliárddal drágábban épít uszodát Zalaegerszegnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A nemrég a Mészáros Lőrinc céggalaxisába sodródott  ZÁÉV Építőipari Zrt. nyerte a zalaegerszegi önkormányzat fedett uszodára kiírt közbeszerzését, írja az uniós közbeszerzési értesítő alapján az Átlátszó. A tájékoztató szerint Modern Városok Program keretében megépülő fedett uszodában egy 10 pályás versenymedence, egy merülő medence, egy melegvizes tanmedence, és egy kültéri medence kap helyet, és megfelel majd a FINA előírásainak, vagyis nemzetközi sportesemények lebonyolítására is alkalmas lesz. 

Az önkormányzat január 10-én már szerződést is kötött a céggel, 

csakhogy a ZÁÉV az eredetileg becsült 5,6 milliárd forint helyett 8,8 milliárdért vállalta a kivitelezést.   

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.