Mészáros Lőrinc építőcége 3,2 milliárddal drágábban épít uszodát Zalaegerszegnek

POLITIKA
2019 február 01., 17:37
comments 216

A nemrég a Mészáros Lőrinc céggalaxisába sodródott ZÁÉV Építőipari Zrt. nyerte a zalaegerszegi önkormányzat fedett uszodára kiírt közbeszerzését, írja az uniós közbeszerzési értesítő alapján az Átlátszó. A tájékoztató szerint Modern Városok Program keretében megépülő fedett uszodában egy 10 pályás versenymedence, egy merülő medence, egy melegvizes tanmedence, és egy kültéri medence kap helyet, és megfelel majd a FINA előírásainak, vagyis nemzetközi sportesemények lebonyolítására is alkalmas lesz.

Az önkormányzat január 10-én már szerződést is kötött a céggel,

csakhogy a ZÁÉV az eredetileg becsült 5,6 milliárd forint helyett 8,8 milliárdért vállalta a kivitelezést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt