5 nappal azután, hogy H. Zoltán első fokon 1 év felfüggesztett börtönt és 3 éves eltiltást kapott fogadási csalásért, a Kisvárda Horváth Zoltán góljával verte a Haladást

sport
2019 február 02., 18:27
comments 59

Baromi fontos győzelmet aratott a Kisvárda kiesőjelölt csapata az NB1-ben az ezzel szinte biztosan kieső Szombathely ellen, ráadásul idegenben. Most nem nem is állnak kieső helyen. Itt a gól, amit Horváth Zoltán, a csapat amúgy is legeredeményesebb csatára lőtt:

link Forrás

A dolog azért pikáns, mert hétfőn írtuk meg a Nemzeti Sport cikke alapján, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy fogadási csalási ügyben első fokon bűnösnek találta H. Zoltánt, a Kisvárda Master Good jelenlegi labdarúgóját. 

H. a bíróság szerint még az Eger játékosaként háromrendbeli, üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása bűntettét követte el, amiért egy év felfüggesztett börtönt kapott, és három évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától.

Mivel H. fellebbezett, egyelőre folytathatta a karrierjét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.