Fogadási csalás miatt egy év felfüggesztett börtönt kapott a Kisvárda játékosa

A Nemzeti Sport beszámolója szerint a fogadási csalások ügyében első fokon eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság bűnösnek találta H. Zoltánt, a Kisvárda Master Good jelenlegi labdarúgóját. A nem jogerős ítélet szerint még az Eger játékosaként háromrendbeli, üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása bűntettét követte el, amiért egy év felfüggesztett börtönt kapott, de ami súlyosabb,

három évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától.

Mivel az ítélet nem jogerős, a focista védője, és az ügyész is fellebbezett, egyelőre folytatja H. Zoltán a karrierjét. A Nemzeti Sport megjegyzi: első fokon az ügy mind a 24 vádlottját bűnösnek találta a bírói tanács, köztük két, egykori válogatott focistát is. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.