Egy bajai rabló nem csak elvette egy tizenévestől a mobilját, hanem letolt gatyával mutogatta neki a farkát is

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai péntek délután rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették K. Rolandot. A 24 éves helyi férfi a gyanú szerint az előtt fél órával Baján, a Jókai Mór utca és a Csermák Mihály tér sarkán elkérte egy 19 éves helyi férfi telefonját, mivel elmondása szerint sürgősen telefonálnia kell.

Ezt követően arrébb ment, majd 5 perc eltelte után - visszaérve a sértetthez - letagadta, hogy a mobiltelefon nála van, és elsétált. A 19 éves fiú azonban nem volt rest, utánament.

K. Roland reakciója erre az volt, hogy a kabátját ledobta a földre, a nadrágját és az alsónadrágját letolta és a nemi szervét mutogatta.

Pechére a tizenéves fiú a ledobott kabát zsebében megtalálta a korábban átadott mobiltelefont.

Ezt látva Roland többször megütötte a fiú arcát, aminek hatására a sértett a földre esett. Ott tovább bántalmazta azért, hogy a mobiltelefont megtartsa. Nem sikerült, a dulakodás közben végül a fiú visszaszerezte mobiltelefonját, aztán a rendőrök 30 perc alatt elfogták a gyanúsítottat. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.