Egy bajai rabló nem csak elvette egy tizenévestől a mobilját, hanem letolt gatyával mutogatta neki a farkát is

bűnügy
2019 február 02., 09:35
comments 174

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai péntek délután rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették K. Rolandot. A 24 éves helyi férfi a gyanú szerint az előtt fél órával Baján, a Jókai Mór utca és a Csermák Mihály tér sarkán elkérte egy 19 éves helyi férfi telefonját, mivel elmondása szerint sürgősen telefonálnia kell.

Ezt követően arrébb ment, majd 5 perc eltelte után - visszaérve a sértetthez - letagadta, hogy a mobiltelefon nála van, és elsétált. A 19 éves fiú azonban nem volt rest, utánament.

K. Roland reakciója erre az volt, hogy a kabátját ledobta a földre, a nadrágját és az alsónadrágját letolta és a nemi szervét mutogatta.

Pechére a tizenéves fiú a ledobott kabát zsebében megtalálta a korábban átadott mobiltelefont.

Ezt látva Roland többször megütötte a fiú arcát, aminek hatására a sértett a földre esett. Ott tovább bántalmazta azért, hogy a mobiltelefont megtartsa. Nem sikerült, a dulakodás közben végül a fiú visszaszerezte mobiltelefonját, aztán a rendőrök 30 perc alatt elfogták a gyanúsítottat. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.