Korán jön a tavasz, ezt jósolta az Idétlen időkből ismerős mormota

Punxsutawney Phil nem látta meg az árnyékát, így korán jön és szép lesz a tavasz. Mindezt így hirdették ki ma, ha még nem láttad soha az eseményt, meg fogsz lepődni, milyen lapos egy mormota.

Ezzel a jó hírrel búcsúzom ettől a fergeteges hírügyelettől, jó mormotáskodást mindenkinek! 

És ugye emlékszel, mit gondol erről az egészről Bill Murray?


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.