Megszólalt a férfi, akinek az első videóra vett szaros szaltót köszönheti az emberiség

idióta rekordok
2019 február 03., 17:29
comments 358

„És nem lehetnek határai az emberi igyekezetnek sem. Akármilyen rossznak tűnik is az élet, mindig lehet tenni valamit, célba lehet érni. Amíg élet van, remény is van” - mondta Stephen Hawking, aki sajnos már nem élhette meg, hogy a határtalan emberi igyekezet elérjen egy újabb célt, és

egy egészséges, felnőtt férfi vízbe ugrás közben szarja össze magát.

Mielőtt a kedves olvasó rákattintana az erről készült, tízmilliók által látott videóra, figyelmeztetnem kell, hogy azon a következő látható: egy visszafelé lejátszott mozdulatsor, ahogy egy férfi meztelenül beleugrik a vízbe, bemutat egy félig sikerült szaltót, és miközben halad előre a levegőben, a szar kiszabadul a test börtönéből.

Fontos tisztázni, hogy bár valóban kivételes teljesítményről beszélhetünk, de ez a videó jó eséllyel semmit nem ad hozzá az életedhez, ellenben kitörölhetetlenül beleég az agyadba. Ha szabad tanácsolnom valamit: 

csak akkor kattints, ha az ilyen tartalmak általában őszinte, önfeledt örömöt okoznak neked.

Frissítés 03. 27.: a Twitter-fiókot törölték, cserébe itt a jelenet gifként. Csak az görgessen tovább, aki.

via Gfycat

A New York Magazine rengeteg utánajárással tárt fel túlzás nélkül MINDENT, amit az esetről tudni érdemes. Az alapos és terjedelmes cikk főleg arról szól, hogy a fenti Twitter-fiók tulajdonosa magának követelte a történelmi jelentőségű videó elkészítésének dicsőségét, de a nyomozás során kiderült, hogy hazudik. Ami felvet bizonyos kérdéseket a virális tartalmak szerzői jogi aspektusaival, ezzel az egész szerteágazó és fontos témával kapcsolatban. 

Közben viszont, mintegy mellékesen, a New York Mag megtalálta, sőt megszólaltatta az embert, aki a szaros szaltót adta a világnak.

Az újságíró műholdképek és a résztvevők más szögből készült fotói alapján bizonyosan tudja állítani, hogy az ugrás egy kis ausztrál település, Ulmarra kikötőjében történt. A tettet végrehajtó, névtelenséget kérő srác a következő nyilatkozatot adta: 

„Nem volt vécé a közelben, úgyhogy azt mondtam, csinálok egy szaros szaltót, vegyétek fel. Nem értették, mit akarok, de felvették.” 

Természetesen meglepte, hogy ekkora sztori kerekedett a hirtelen ötletből, de azt nem bánja, hogy a világ nem ismerte meg az embert az ugrás mögött, mivel nem tartja vonzó lehetőségnek, hogy neve összefonódjon a szaros szaltóval.

A kedves olvasót pedig az lepte meg, hogy végigolvasott egy nem is olyan rövid cikket egy férfiról, aki vízbe ugrás közben szarta össze magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.