Megszólalt a férfi, akinek az első videóra vett szaros szaltót köszönheti az emberiség

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„És nem lehetnek határai az emberi igyekezetnek sem. Akármilyen rossznak tűnik is az élet, mindig lehet tenni valamit, célba lehet érni. Amíg élet van, remény is van” - mondta Stephen Hawking, aki sajnos már nem élhette meg, hogy a határtalan emberi igyekezet elérjen egy újabb célt, és

egy egészséges, felnőtt férfi vízbe ugrás közben szarja össze magát.

Mielőtt a kedves olvasó rákattintana az erről készült, tízmilliók által látott videóra, figyelmeztetnem kell, hogy azon a következő látható: egy visszafelé lejátszott mozdulatsor, ahogy egy férfi meztelenül beleugrik a vízbe, bemutat egy félig sikerült szaltót, és miközben halad előre a levegőben, a szar kiszabadul a test börtönéből.

Fontos tisztázni, hogy bár valóban kivételes teljesítményről beszélhetünk, de ez a videó jó eséllyel semmit nem ad hozzá az életedhez, ellenben kitörölhetetlenül beleég az agyadba. Ha szabad tanácsolnom valamit: 

csak akkor kattints, ha az ilyen tartalmak általában őszinte, önfeledt örömöt okoznak neked.

Frissítés 03. 27.: a Twitter-fiókot törölték, cserébe itt a jelenet gifként. Csak az görgessen tovább, aki.

A New York Magazine rengeteg utánajárással tárt fel túlzás nélkül MINDENT, amit az esetről tudni érdemes. Az alapos és terjedelmes cikk főleg arról szól, hogy a fenti Twitter-fiók tulajdonosa magának követelte a történelmi jelentőségű videó elkészítésének dicsőségét, de a nyomozás során kiderült, hogy hazudik. Ami felvet bizonyos kérdéseket a virális tartalmak szerzői jogi aspektusaival, ezzel az egész szerteágazó és fontos témával kapcsolatban. 

Közben viszont, mintegy mellékesen, a New York Mag megtalálta, sőt megszólaltatta az embert, aki a szaros szaltót adta a világnak.

Az újságíró műholdképek és a résztvevők más szögből készült fotói alapján bizonyosan tudja állítani, hogy az ugrás egy kis ausztrál település, Ulmarra kikötőjében történt. A tettet végrehajtó, névtelenséget kérő srác a következő nyilatkozatot adta: 

„Nem volt vécé a közelben, úgyhogy azt mondtam, csinálok egy szaros szaltót, vegyétek fel. Nem értették, mit akarok, de felvették.” 

Természetesen meglepte, hogy ekkora sztori kerekedett a hirtelen ötletből, de azt nem bánja, hogy a világ nem ismerte meg az embert az ugrás mögött, mivel nem tartja vonzó lehetőségnek, hogy neve összefonódjon a szaros szaltóval.

A kedves olvasót pedig az lepte meg, hogy végigolvasott egy nem is olyan rövid cikket egy férfiról, aki vízbe ugrás közben szarta össze magát.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.