Megszólalt a férfi, akinek az első videóra vett szaros szaltót köszönheti az emberiség

2019 február 3., vasárnap 17:29
366

„És nem lehetnek határai az emberi igyekezetnek sem. Akármilyen rossznak tűnik is az élet, mindig lehet tenni valamit, célba lehet érni. Amíg élet van, remény is van” - mondta Stephen Hawking, aki sajnos már nem élhette meg, hogy a határtalan emberi igyekezet elérjen egy újabb célt, és

egy egészséges, felnőtt férfi vízbe ugrás közben szarja össze magát.

Mielőtt a kedves olvasó rákattintana az erről készült, tízmilliók által látott videóra, figyelmeztetnem kell, hogy azon a következő látható: egy visszafelé lejátszott mozdulatsor, ahogy egy férfi meztelenül beleugrik a vízbe, bemutat egy félig sikerült szaltót, és miközben halad előre a levegőben, a szar kiszabadul a test börtönéből.

Fontos tisztázni, hogy bár valóban kivételes teljesítményről beszélhetünk, de ez a videó jó eséllyel semmit nem ad hozzá az életedhez, ellenben kitörölhetetlenül beleég az agyadba. Ha szabad tanácsolnom valamit: 

csak akkor kattints, ha az ilyen tartalmak általában őszinte, önfeledt örömöt okoznak neked.

Frissítés 03. 27.: a Twitter-fiókot törölték, cserébe itt a jelenet gifként. Csak az görgessen tovább, aki.

via Gfycat

A New York Magazine rengeteg utánajárással tárt fel túlzás nélkül MINDENT, amit az esetről tudni érdemes. Az alapos és terjedelmes cikk főleg arról szól, hogy a fenti Twitter-fiók tulajdonosa magának követelte a történelmi jelentőségű videó elkészítésének dicsőségét, de a nyomozás során kiderült, hogy hazudik. Ami felvet bizonyos kérdéseket a virális tartalmak szerzői jogi aspektusaival, ezzel az egész szerteágazó és fontos témával kapcsolatban. 

Közben viszont, mintegy mellékesen, a New York Mag megtalálta, sőt megszólaltatta az embert, aki a szaros szaltót adta a világnak.

Az újságíró műholdképek és a résztvevők más szögből készült fotói alapján bizonyosan tudja állítani, hogy az ugrás egy kis ausztrál település, Ulmarra kikötőjében történt. A tettet végrehajtó, névtelenséget kérő srác a következő nyilatkozatot adta: 

„Nem volt vécé a közelben, úgyhogy azt mondtam, csinálok egy szaros szaltót, vegyétek fel. Nem értették, mit akarok, de felvették.” 

Természetesen meglepte, hogy ekkora sztori kerekedett a hirtelen ötletből, de azt nem bánja, hogy a világ nem ismerte meg az embert az ugrás mögött, mivel nem tartja vonzó lehetőségnek, hogy neve összefonódjon a szaros szaltóval.

A kedves olvasót pedig az lepte meg, hogy végigolvasott egy nem is olyan rövid cikket egy férfiról, aki vízbe ugrás közben szarta össze magát.