Egy 24 éves lány kiposztolta, hogy egy idős szatír hazáig követte, a poszt eljutott a kiskunfélegyházi rendőrökig, akik felpörögtek és elkapták a férfit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szokatlan eset történt Bács-Kiskun megyében január végén. Egy 24 éves nő hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen követni kezdte. A fiatal lány hazaérve belépett a lépcsőházba, követője pedig a ház előtt megállt, letolta a nadrágját, és “szeméremsértő tevékenységbe kezdett”. A lány később egy internetes közösségi oldalon osztotta meg a történteket.

Itt jön a fordulat és a szokatlanság: a poszt eljuthatott a kiskunfélegyházi rendőrökig, ugyanis a helyi rendőrkapitányság annak ellenére is nyomozást indított az ügyben, hogy senki sem tett feljelentést. A rendőrség az erről szóló közleményében meg is jegyezte, hogy feljelentés hiányában, a leírtak alapján először a sértett személyazonosságát kellett megállapítaniuk.

Ez a rendőröknek három napjukba telt, aztán viszont - miután beszéltek a nővel - már a tettes nyomába tudtak eredni, így végül beazonosították és február 5-én elfogták a szeméremsértés vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 68 éves helybéli férfit, akit az ügyben ki is hallgattak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.