Több ember meghalt Párizsban, amikor kigyulladt egy nyolcemeletes épület

külföld
2019 február 05., 04:52

Keddre virradó éjjel kigyulladt egy épület Párizs 16. kerületében, a tűz miatt legalább heten meghaltak, egy ember súlyosan megsérült.

photo_camera Fotó: GEOFFROY VAN DER HASSELT/AFP

A lángok az épület 7. és 8. emeletén tomboltak még hajnali öt órakor is. A tűzoltóság szerint 30-an kisebb sérüléseket szenvedtek - közülük hárman tűzoltók -, ugyanakkor tartani lehet attól, hogy az áldozatok száma emelkedni fog. Voltak, akiket a tetőről kellett kimenteni.

Az egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet. Elővigyázatosságból a környéken lévő bevásárlónegyed épületeit is kiürítették. (BBC/MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.