92 évesen meghalt Repülős Gizi

bűnügy
2019 február 06., 17:39
comments 183

Bár a korábban megjelent halálhírt később visszavonták, az RTL azt írja, tényleg meghalt Kosztor Sándorné Bodnár Gizella, azaz Repülős Gizi.

photo_camera A Repülős Giziként ismert K. Sándorné B. Gizella meghatalmazott ügyvédjével beszélget az ellene lopás vétsége miatt indult büntetőper tárgyalása előtt a Győri Járásbíróság folyosóján 2016. március 9-én. Fotó: Krizsán Csaba/MTI

Magyarország talán legismertebb betörője, besurranó tolvaja 1953-tól 200 bűncselekmény miatt állt bíróság előtt, összesen 40 évre ítélték, ebből 17-et ült le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.