Csütörtök: napsütés

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerda éjszaka túlnyomóan derült, száraz idő várható, foltokban köd vagy zúzmarás köd képződhet.

Csütörtök délelőtt a ködfoltok a legtöbb helyen feloszlanak, kevés felhő, sok napsütés várható, és csapadék sem lesz. Éjszakára mindenhol mérséklődik a légmozgás.

Turisták a napsütésben a Városligeti-tónál 2017. december 25-én.Illusztráció: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Csütörtök hajnalban a Kisalföldön megélénkül, napközben néhol megerősödik a déli, délkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -7 fok között várható, a legmelegebb időszakban 3 és 7 fok között alakul a hőmérséklet. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.