Kicsit ingatag az időjárásunk, ma közepesen lesz hűvös

időjárás
2019 február 06., 05:34
comments 27

Rendkívül zavaros időjárással jelentkezett idén a február. A hétvégén konkrét tavasz volt olyan meleggel, hogy aki csak az ablakon kinézve tájékozódott az időjárásról, könnyen túlöltözhette magát. Ma, de főleg holnap és holnap után viszont újra inkább télies időre számíthatunk, bár szerdán a napsütés legalább jó hangulatot csinál majd.

A napközben várható csúcshőmérséklet országszerte 5-9 fok lesz, az ilyenkor szokásosnál sokkal melegebb, de jelentősen hűvösebb annál a 12-15 foknál, ami a hétvégén jöhet. Igen, jól látják, szombaton akár 12, vasárnap pedig akár 15 fok is lehet, és a jövő hétfőn tán még ennél is melegebb.

De előtte még egy kicsit hűl az idő, csütörtökön például lesznek helyek, ahol egész nap fagypont közelében marad a hőmérséklet.

Pillanatnyilag amúgy az ország javában fagy, délelőtt pedig a hegyvidéki területeken és északon fagypont közelében is marad a hőmérséklet. A várhatóan zavartalan napsütés délutánra még a hidegebb tájakon is 5, az ország nagy részében pedig 8 fok körülire melegíti a levegőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.