Négy kisgyerek vesztette életét egy staffordi lakástűzben

külföld
2019 február 06., 05:26
comments 18

Csecsemőjével a karjában ugrott ki lángoló otthona második emeletéről egy férfi az angliai Staffordban. Ők és a gyermek anyja megmenekültek, de négy másik gyermekük életét vesztette a tragédiában. A legidősebb, Riley Holt nyolc éves volt. Keegan Unitt hat, Tilly Rose Unitt négy, Olly Unitt három éves volt.

A túlélő szülőket és legkisebb gyermeküket, Jacket kórházba szállították.

A tűzoltóság megerősítette a Telegraph értesüléseit, mint mondták, a két felnőtt és a baba még az érkezésük előtt ki tudott menekülni az épületből. A tűz okairól még nem tudott nyilatkozni. Egy szemtanú robbanásokról és pukkanásokról számolt be a Telegraphnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.