A lengyeleknél éri meg igazán gyereket vállalni

  • Magyarországon mindig is sok pénz ment családpolitikára, ez különösen így van a Fidesz hatalomra kerülése óta. A kormány elsősorban a családi adókedvezményben hisz, amellyel az átlag körül kereső családok és a jómódúak járnak jól, közben a mindenkinek járó családi pótlék és a gyes összege tíz éve változatlan. 
  • A Fideszhez közel álló lengyel kormánypárt, a Jog és Igazgságosság (PiS) az elmúlt években szintén ráfeküdt a témára, de ők éppen a szegény családokat támogatják. 
  • Romániában is próbálkoztak családügyi kampánnyal, de az emberek valamiért nem voltak vevők rá. Vajon miért? 
  • Szikra Dorottya szociálpolitikussal, aki nemrég egy román kollégájával írt tanulmányt a közép-európai családpolitikákról, az Abcúg munkatársa, Surovecz Illés beszélgetett.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű