Adja át a cégét, cserébe megnyeri a 17 milliárdos közbeszerzést

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság nem jogerős végzésében 8 hónap, végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte azt a 46 éves férfit, aki két társával együtt 

megpróbált elvenni egy céget.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint azután keresték meg az autóbuszvonalak üzemeltetésével foglalkozó cég ügyvezetőjét, hogy 2013-ban közbeszerzési eljárásra jelentkezett résztvevőként egy 17 milliárd forintot meghaladó értékű ajánlattal. A három férfi azzal állt elő:

adja át a céget, és cserébe megnyerheti a tendert.

A három férfi többször is személyesen fenyegette a cégvezetőt, végül a rendőrséghez fordult. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.