Egy heves megyei férfi mindenáron kocsikázni akart, és semmi sem állhatott az útjába

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Gyöngyösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki úgy megtolt egy tavaly nyári estét, hogy csak na.

A 33 éves férfi alapból csak pár hete szabadult a börtönből, amikor is - kihasználva minden kínálkozó alkalmat - több bűncselekményt is elkövetett júliusban Gyöngyösön és környékén.

Még az éjjel, Gyöngyösorosziban felfigyelt egy utcán parkoló személygépkocsira, amely nem volt lezárva sőt, korábbi vezetője az indítókulcsot is benne felejtette.

Ez remek alkalom volt arra, hogy jogellenesen kocsikázni induljon az autóval, az pedig külön pikánssá tette a csínyt, hogy épp el volt tiltva a járművezetéstől.

Először egy gyöngyösi benzinkútra vezetett, ahol kérésére a kútkezelő megtöltötte a tankot,

majd tehetetlenül végignézte, ahogy a férfi fizetés nélkül elhajt a helyszínről.

A férfi útközben talált a csomagtartóban egy idegen rendszámtáblát, ami egy forgalomból kivont járműé volt. Ezt - az eredetit levéve - felhelyezte az általa jogellenesen használt autóra, majd azzal visszament Gyöngyösorosziba, ahol felvette egy ismerősét, megkérve őt arra, hogy vigye el egy abasári benzinkútra, mert már elfáradt.

A benzinkúton aztán megint úgy tankolta meg az autót, hogy nem fizetett.

A férfit még aznap elfogta és őrizetbe vette a rendőrség, a gépkocsi pedig épségben visszakerült a tulajdonosához. Aki egyébként korábban elmulasztotta azt a nevére átíratni, amivel maga is szabálysértést valósított meg.

A Gyöngyösi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntettével, egyedi azonosítójellel visszaélés bűntettével, valamint két rendbeli, szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétségével vádolja a letartóztatásban lévő különös és többszörös visszaeső férfit. Az ügyészség a vádiratában vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabására, valamint arra is indítványt tett, hogy a bíróság tiltsa el őt mind a közúti járművezetéstől, mind a közügyek gyakorlásától - közölte a Heves Megyei Főügyészség.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.