Már a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány is szerepel a külföldről támogatott szervezetek listáján

politika
2019 február 07., 04:06
comments 44

Míg tavaly nyáron 121, mostanra már 134 olyan alapítvány, egyesület, klub neve szerepet a Civil Információs Portál-on, amelyek külföldről is kapnak támogatást, írja az Mfor.hu. A kormány eredetileg a Soros-szervezeteket szerette volna listázni és megbélyegezni, nem sikerült. A lap szerint az újonnan felkerült nevek közt van többek közt

  • az Amcham Hungary, az az az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarország. A szervezet 25 éves születésnapján maga Orbán Viktor mondott köszöntőt.
  • De felkerült a Magyar Autóklub is mert pénzt fogadtak el egy francia szervezettől közlekedésbiztonsági kampányra.
  • És külföldről támogatott szervezetek közt szerepel már a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány is, amit a fideszes vezetésű város egyik cége alapított.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.