Tarlós elszólta magát? Azzal, hogy még egy ciklust vállal, megmarad a közvetlen főpolgármester-választás intézménye

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„Nem akarok összevissza ígérgetni. Nézze, a butaság akkor is butaság, ha mosolyogva mondják" reagált a főpolgármester az ellenzéki előválasztásra, és az ott elhangzott ígéretekre az M1 Ma Reggel című műsorában csütörtökön. Tarlós István hozzátette: 

„ilyen nyugodtan én még választást nem vártam, mert nem vagyok abban a helyzetben, hogy kénytelen legyek egeket ostromló szamárságokat ígérni.”

A főpolgármester egy elejtett mondattal utalt rá: azzal, hogy hosszú győzködés után végül elvállalta a következő ciklust, gondoskodott arról, hogy megmaradjon a közvetlen főpolgármester-választás intézménye. Ezek szerint valóban felmerült a Fideszben és a kormányban, hogy ezt megszüntesse. 

A szocialista Horváth Csaba kampányígéreteire nem volt hajlandó reagálni, Karácsony Gergely témáit általánosságban teljesíthetetlennek tartja, végül kijelentette:

„az elmúlt négy évben több fát ültettem Zuglóban, mint Karácsony Gergely. Ez statisztikai tény.”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.