Tarlós elszólta magát? Azzal, hogy még egy ciklust vállal, megmarad a közvetlen főpolgármester-választás intézménye

Budapest
2019 február 07., 07:38
comments 180

„Nem akarok összevissza ígérgetni. Nézze, a butaság akkor is butaság, ha mosolyogva mondják" reagált a főpolgármester az ellenzéki előválasztásra, és az ott elhangzott ígéretekre az M1 Ma Reggel című műsorában csütörtökön. Tarlós István hozzátette: 

„ilyen nyugodtan én még választást nem vártam, mert nem vagyok abban a helyzetben, hogy kénytelen legyek egeket ostromló szamárságokat ígérni.”

A főpolgármester egy elejtett mondattal utalt rá: azzal, hogy hosszú győzködés után végül elvállalta a következő ciklust, gondoskodott arról, hogy megmaradjon a közvetlen főpolgármester-választás intézménye. Ezek szerint valóban felmerült a Fideszben és a kormányban, hogy ezt megszüntesse. 

A szocialista Horváth Csaba kampányígéreteire nem volt hajlandó reagálni, Karácsony Gergely témáit általánosságban teljesíthetetlennek tartja, végül kijelentette:

„az elmúlt négy évben több fát ültettem Zuglóban, mint Karácsony Gergely. Ez statisztikai tény.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.