153 vásárlót húzott le egy webshoppal a sorozatcsaló páros

Az angyalföldi rendőrök elfogták azt a párost, akik elektronikai cikkek kínálatával csaltak ki 25 millió forintot egy webshopon keresztül - közölte a BRFK.

A nyomozás adatai szerint az esztergomi B. Andrea és társa, a dorogi T-K. László 2018 második felétől kezdődően fogadtak megrendeléseket egy weboldalon, amelyen elektronikai termékeket árultak.

A vásárlók azonban a megrendelt és kifizetett termékeket nem kapták meg, a pénzt pedig a csalók nem utalták vissza.

Az eljárás során a nyomozók 153 vásárló megkárosításával hozták összefüggésbe a párost, akik megközelítőleg 25 millió forint csaltak ki vásárlóiktól. A rendőrök végül február 5-én esztergomi lakhelyén elfogták B. Andreát, majd egy nappal később egy kiskunlacházi étteremben társát is megtalálták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságán B. Andreát és T-K. Lászlót csalás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.