Annyira betépve vezetett, hogy egy polipot kikerülve az árokba borult

A brit lendőrség kábítószer hatása alatt vezetés gyanújával letartóztatta a férfit, aki azt állította, azért borult autójával árokba, mert egy polipot próbált kikerülni.

A helyszínelő rendőrök azt állítják, polipnak nyomát sem látták a környéken. Mivel a baleset helyszíne 5 kilométerre volt a legközelebbi tengerparttól, valószínűtlennek tűnik, hogy egy játékos polip nyolc lábával odáig kutyagolt volna, majd a baleset után visszaslisszolt volna a tengerbe.

A 49 éves férfi a dél-angliai Devonban szenvedett balesetet, de nem történt komolyabb baja. A helyszínelők szerint csak lassan beborult az árokba.

Fontos megemlíteni, hogy még Hunter S. Thompson is csak annyira volt beállva, hogy denevéreket lásson röpködni a kocsija körül, ami legalább nem annyira elképzelhetetlen, mint egy az út közepére tévedő polip.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.