Annyira betépve vezetett, hogy egy polipot kikerülve az árokba borult

elmebaj
2019 február 08., 06:40
comments 100

A brit lendőrség kábítószer hatása alatt vezetés gyanújával letartóztatta a férfit, aki azt állította, azért borult autójával árokba, mert egy polipot próbált kikerülni.

A helyszínelő rendőrök azt állítják, polipnak nyomát sem látták a környéken. Mivel a baleset helyszíne 5 kilométerre volt a legközelebbi tengerparttól, valószínűtlennek tűnik, hogy egy játékos polip nyolc lábával odáig kutyagolt volna, majd a baleset után visszaslisszolt volna a tengerbe.

A 49 éves férfi a dél-angliai Devonban szenvedett balesetet, de nem történt komolyabb baja. A helyszínelők szerint csak lassan beborult az árokba.

Fontos megemlíteni, hogy még Hunter S. Thompson is csak annyira volt beállva, hogy denevéreket lásson röpködni a kocsija körül, ami legalább nem annyira elképzelhetetlen, mint egy az út közepére tévedő polip.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.