Annyira betépve vezetett, hogy egy polipot kikerülve az árokba borult

A brit lendőrség kábítószer hatása alatt vezetés gyanújával letartóztatta a férfit, aki azt állította, azért borult autójával árokba, mert egy polipot próbált kikerülni.

A helyszínelő rendőrök azt állítják, polipnak nyomát sem látták a környéken. Mivel a baleset helyszíne 5 kilométerre volt a legközelebbi tengerparttól, valószínűtlennek tűnik, hogy egy játékos polip nyolc lábával odáig kutyagolt volna, majd a baleset után visszaslisszolt volna a tengerbe.

A 49 éves férfi a dél-angliai Devonban szenvedett balesetet, de nem történt komolyabb baja. A helyszínelők szerint csak lassan beborult az árokba.

Fontos megemlíteni, hogy még Hunter S. Thompson is csak annyira volt beállva, hogy denevéreket lásson röpködni a kocsija körül, ami legalább nem annyira elképzelhetetlen, mint egy az út közepére tévedő polip.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.