Gyöngyösi: A Jobbik nem esik depresszióba, a Parlamentben és az utcán is szembeszáll a Fidesz félfeudális, diktatórikus rendszerével

A Jobbik továbbra is a magyar nemzeti érdekeket fogja képviselni és alternatívát kínál a Fidesz politikájával szemben, jelentette ki a párt frakcióvezetője pénteken. Gyöngyösi Márton a Mátraszentlászlón tartott háromnapos kihelyezett frakcióülésről elmondta, hogy jó hangulatban telt, hiába várták sokan, hogy az Állami Számvevőszék gigabírsága után depresszióba esik és széthullik a párt. Folytatják, mondta,

"a Jobbik az Országgyűlés tavaszi ülésszakán és az utcán is szembeszáll a Fidesz félfeudális, diktatórikus rendszerével".

A már egymilliárd forintra rúgó bírság megfizetésére részletfizetést kérnek, ezzel párhuzamosan a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához és a luxembourgi Európai Bírósághoz fordulnak jogorvoslatért. Gyöngyösi közölte: a Jobbik önálló listával indul az májusi EP-választáson, a neveket hamarosan közzéteszik.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.