Gyöngyösi: A Jobbik nem esik depresszióba, a Parlamentben és az utcán is szembeszáll a Fidesz félfeudális, diktatórikus rendszerével

POLITIKA
2019 február 08., 17:25
comments 142

A Jobbik továbbra is a magyar nemzeti érdekeket fogja képviselni és alternatívát kínál a Fidesz politikájával szemben, jelentette ki a párt frakcióvezetője pénteken. Gyöngyösi Márton a Mátraszentlászlón tartott háromnapos kihelyezett frakcióülésről elmondta, hogy jó hangulatban telt, hiába várták sokan, hogy az Állami Számvevőszék gigabírsága után depresszióba esik és széthullik a párt. Folytatják, mondta,

"a Jobbik az Országgyűlés tavaszi ülésszakán és az utcán is szembeszáll a Fidesz félfeudális, diktatórikus rendszerével".

link Forrás

A már egymilliárd forintra rúgó bírság megfizetésére részletfizetést kérnek, ezzel párhuzamosan a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához és a luxembourgi Európai Bírósághoz fordulnak jogorvoslatért. Gyöngyösi közölte: a Jobbik önálló listával indul az májusi EP-választáson, a neveket hamarosan közzéteszik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.