Kitiltotta a rendőrség a budai Várból a becsület napi masírozást

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az eseményen számítani kell olyan szélsőséges csoportok megjelenésére, amelyek jelenléte esetén a „rendezvény megtartása a demokrácia lényegéhez tartozó közrend és köznyugalom jelentős mértékű támadásával is együtt járhat", indokolta abban a határozatában a BRFK, ami kitiltotta a budai Várból tervezett szombati becsület napi rendezvényt. A rendőrség kiemelte: a tervezett helyszín, a Kapisztrán tér országos történelmi emlékhelynek minősül. A Népszava szerint a szervezők péntek este jelentik be az új helyszínt.  

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.