Kósa Lajos édesanyja tovább terjeszkedik

gazdaság
2019 február 08., 05:58
comments 194

Újabb céggel bővült Kósa Lajos idős édesanyjának céghálója. Most a mfor.hu írta meg, hogy a 83 éves nő érdekeltségébe tartozó Méker Kft. egy Kaméleon Dizájn Kft. nevű céggel gyarapodott.

A főtevékenységént sertéstenyésztéssel foglalkozó Méker által megszerzett Kaméleon teljes neve Kaméleon Dizájn Nyomdai Előkészítő és Reklámtervező Kft., amiből ki is lehet következtetni, hogy mi a profilja. Az utóbbi években a cég veszteséges volt, 2-4 milliós árbevétel mellett 1,2-4,4 forintos negatív adózás utáni eredményük volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.