Még a Fidesz-szavazók többsége is kiakadt azon, hogy Bayer lenyomorultazta Nagy Blankát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Még a Fidesz-KDNP szavazók többsége is elutasítja azt, ahogy Bayer Zsolt beszélt Nagy Blankáról, derül ki a 24.hu-n közzétett közvélemény-kutatásból. A publicista az EchoTV-n többek közt azt üzente a 18 éves lánynak, hogy 

"az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

Az IDEA Intézet január 26. és 28. között kétezer fős felmérése szerint  

  • a kormánypárti választók  52 százaléka nem vagy inkább nem tartja elfogadhatónak Bayer mondatatait.
  • Az ellenzéki szavazópolgárok körében ez az arány 84 százalék volt. 

Emlékezetes: Bayer kijelenéseiről megkérdezték Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert is, ő arányosnak minősítette a használt jelzőket.

Az IDEA az O1G rövidítésről is kérdezett felmérésében: kiderült, az ellenzéki válaszadók 36 százaléka használta már azt valamilyen felületen. A kormánypárti szavazók 70 százaléka válaszolt úgy a geci jelzőre vonatkozó kérdésre, hogy

nem vagy inkább nem elfogadható egy miniszterelnököt ilyen jelzőkkel illetni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.